Camping Informatie

Mini-Camping Duno is een combinatie van rust en luxe. Wij bieden u de mogelijkheid uw vakantie door te brengen op een kleine camping bij de boer, met de luxe van een grote camping. In een schitterende omgeving grenzend aan het bos op ongeveer 600 meter van duinen en strand.

U beschikt over een ruime kampeerplaats van circa 150 vierkante meter welke u veel privacy biedt.Ter plaatse van uw tent of caravan beschikt u over een CEE norm stekkeraansluiting voor elektriciteit (maximaal 10 Amp. 220 Volt), een tappunt voor koud water en de mogelijkheid uw wastafelafvoer aan te sluiten op het gemeentelijk riool.Verder behoort bij iedere kampeerplaats een sanitaire cabine, waarin u de beschikking heeft over een prive toilet, douche en wastafel.

Voor uw vaat – en groentewas en andere kleine wasjes is er een overdekte wasplaats aanwezig die gemeenschappelijk kan worden gebruikt.

Camping Duno

Voor de kleintjes zijn er enkele speeltoestellen geplaatst, waarmee ze naar hartelust kunnen spelen.Door de ruime opzet van onze camping is de speelplaats goed overzichtelijk.

Vanwege de ideale ligging is minicamping Duno uitermate geschikt als uitgangspunt voor uitstapjes te voet, per fiets of te paard. Onze manege biedt u de mogelijkheid om te paard een verkenningstocht door de omgeving te ondernemen. Onder begeleiding rijdt u door bos, duinen en over het strand en kunt u op een natuurvriendelijke manier genieten van wat Oostkapelle u te bieden heeft.

Aan de kleintjes is natuurlijk ook gedacht. Voor hen zijn er de kleine ponies die u na bespreking, voor een wandeling mee kunt nemen. Tevens is er de mogelijkheid voor stalling van een eigen paard of pony in ruime boxen of in de wei.


Voor nadere inlichtingen en reserveringen kunt u terecht bij:

M. de Jonge- Rotte
Halve Maanstraat 39
p.a. 4356 BN Oostkapelle
e-mail: info@camping-duno.nl
tel: 0613970603
Mini-Camping Duno